Dunkelyd bak i bilen

Jeg også hadde ein dunkelyd fra mitt venstre hjulhus bak. Jekk opp bilen ta av hjulet og ta tak i demper og prøv å riste i den. Det "dunker" bak i bilen – Hva kan det være? Lyden kommer fra langt bak i bilen.

Aner ikke hva det var for noe, men det kom noen saftige dunkelyder hver gang jeg kjørte over noen større humper, tror det.

Dunkelyd bak i bilen

Hvor kommer den i fra (foran, bak, siden) er den metallisk. Jeg hadde akkurat samme problemet med min gamle Volvo Duett. Dunkelyder er ikke lette å identifisere. Dunking bak i bilen i fartshumper og.

Har blitt mer og mer de siste. Ellers så kan det vel være dårlige foringer, synes ofte det gir dunkelyd.

Dunkelyd bak i bilen

Mener å ha lokalisert lyden til å komme fra venstre side bak. Jeg har samme type lyd bra bakenden av bilen min. Rar lyd ved lave hastigheter, mulig fra motor 13. Ulyd i forstillingen ved kjøring i dumper 16. Ulyd fra høyre hjuloppheng bak 15.

Flere resultater fra elbilforum. Det hører du gjerne også når bilen står stille og du rugger på den. Du lukker øynene og håper at lydene skal forsvinne av seg selv. Det er ikke alle feil på bilen som er like enkle å oppdage. Derimot er det en ting som varsler om at noe kan være alvorlig galt, og det er ulyder.

Har du forsøkt å sitte bak i bilen når noen annen kjører, bare for å lytte ut hvor det er lyd. Benny Christensen er Brooms bilekspert. Har fått en mystisk dunkelyd fra ett av bakhjulene. I "Spør Benny"-seksjonen på broom.

Kom en dunkelyd fremme som øker med farten på bilen.

Har gjort research i hele kveld og er bra forbanna. Finner ingenting som kan være feil. Hilsen Dieselduden med altfor liten teknisk kunnskap om bil. Jeg har en dunkelyd i bilen under kjøring.

Men når jeg står bak bilen og presser den ned mot bakken, så kommer det. Når en foring er gåen blir det metall mot metall= dunkelyder. Særlig når jeg bremser og svinger, mest til venstre mener jeg å tro. Quattro klunket tenker jeg kommer uansett somregel om timing av når men går av gass og klemmer inn clutch og skaper et nykk i bakdiffen. Hadde bilen på versksted for å feilsøke på en ulyd. Enkelte ulyd i bilen er irriterende men ikke farlig, som knirking fra innredningen, vindsus fra lastholder eller sidespeil. Men noen lyder skal man ta på alvor, lyder. Vist det er snakk om ett dunk da.

Kjørte bilen i helgen og det kom en forferdelig dunkelyd fra motor. I det siste har jeg merket en dunkelyd når jeg akselererer fra. Virker som det kommer bak men har ikke peiling på hva det er. Det kan jeg ikke svare på, siden jeg kjørte bilen rett på verksted å fikk det ordnet der. Lyden er altså kun der når bilen ruller uten pådrag fra motor. Enkelte ganger opplever jeg en ulyd bak på høyre side.

Noe annet som overrasker meg er at når bilen er på service så virker det ikke som bilen blir oppdatert. Høres ut som det er mest på venstre side, kanskje i hjulene. Hvis det dunker 1 gang kan det være at du bør justere bremsebåndene bak.